Uitzendbureau Groningen: Flinck!

Zocht u op uitzendbureau Groningen’, dan bent u bij ons aan het goede adres! Flinck levert vakmensen in de branches: vastgoed, bouw, techniek en industrie en wij verzorgen werk voor mensen die op zoek zijn naar een leuke en passende baan. Wij als werving en selectie bureau in Groningen doen dit met veel enthousiasme! Wij denken met u mee in het bereiken van de juiste match en we maken de zaken niet ingewikkelder dan ze zijn.

Neem nu contact op!

Werving en selectie bureau in Groningen gezocht?

Zoekt u flexibele vakmensen om uw klus te klaren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons uitzendbureau is met name actief in Groningen in de branches: Metaal, bouw, beveiliging, apotheken, techniek en industrie maar dit betekent echter niet, dat wij niet in andere takken van sport actief zijn. We zijn ondernemers en doen zoveel mogelijk zelf, waardoor zaken niet onnodig complex en duur worden. Wij houden van een persoonlijke benadering en gaan nuchter te werk. Bent u hier naar op zoek? Dan bent u bij ons werving en selectie bureau in Groningen aan het juiste adres!

U bent ondernemer, maar wij als uitzendbureau in Groningen zijn dat ook! Daarom werken wij hard en staan we 24/7 voor u klaar! Dat is waar ons uitzendbureau Flinck het onderscheid maakt!

Ons palet aan diensten bestaat uit:

  • uitzenden;
  • detacheren;
  • payrolling;
  • corporate solutions;
  • zzp-bemiddeling;
  • collegiale uitlening;
  • werken en leren;

Payrollen? Het uitzendbureau in Groningen helpt u!

Wij zijn al meer dan 15 jaar actief op het gebied van arbeidsbemiddeling met de nodige ervaring. Als nuchtere mensen uit Groningen maken wij de zaken niet moeilijker dan ze zijn; u zoekt vakmensen en wij leveren die. Zoekt u werk? Dan zorgen wij als werving en selectie bureau in Groningen voor de juiste match!

Neem direct contact op met het Uitzendbureau in Groningen!